FEBRUARI 19

 

190224

Melanie och jag har varit på en valputställning i Hässleholm. Trevligt ställe med gott om plats.

Melanie tävlade i en grupp om 8 valpar. Hon fick bra kritik men blev oplacerad. Hon behöver lite mer träning på att stå stilla!

 

EFFIE-BREV 57:


 

Kära ex-matte,

Nu är det alldeles för länge sedan som jag hörde av mig. 

Har inte ens tackat för hälsningen från Afrika. Jag är inte ett dugg avundsjuk! Matte har berättat hur varmt det är och att det finns djur som är farliga till och med för mig. Dessutom säger hon att det skulle vara tufft för oss att flyga så långt eftersom vi måste sitta i ett särskilt utrymme i en bur i många timmar. Vi tycker om att åka bil så jag förstår inte varför vi inte skulle kunna göra det? 

Jag lever ett rätt så lugnt liv för tillfället. Indra löper så jag bråkar lite med henne då och då. Du må tro att hon är tjock. Veterinären sa till henne att hon knappt känner revbenen. Matte och husse påstår att de håller igen på maten - men extramålen då? Själv är jag numera smal och fin…

Dessutom har jag fullt sjå att jaga väck alla fåglar som flockas runt maten husse lägger ut i trädgården. Till dem! Varför ska fåglarna ha mat? Jag gör allt jag kan för att äta upp fröna på marken och för det får jag ont i magen och skäll av matte. 

Husse har inte kunnat promenera med oss på ett tag och när matte arbetar är det mörkergång som gäller, både morgon och kväll. Det är rätt mysigt. Vi är alla tre iförda reflexvästar och matte har en pannlampa som lyser upp i skogen så hon, inte vi, hittar rätt och inte snubblar. Men i eftermiddag kändes det som om det var lite ljusare och matte behövde inte tända lampan. 

Nu ska jag krypa upp i min soffa och se om någon kommer och håller mig sällskap.

Kram
Dun Effie


 

 

GRATTIS TILL ER ALLA ÖNSKAR VI PÅ KENNEL COCKETT!!

 

11  ÅR

10:e februuari

Ozzy i Asarum och Ines i Edenryd.

 

6  ÅR

22:e februari

Pepsi i Visby, Bilbo i Mörrum, Nemo i Bjärred och Fabian i Växjö.

 

 

| NÄSTA SIDA |