Nyheter

 

JULI 18

 

EFFIE-BREV 50:

Kära ex-matte,

Matte säger att jag ska skämmas som inte hört av mig till dig på jättelänge. Inte ens tackat för att jag och Indra fick bo hos dig när matte o husse var på semester. Men jag tycker att matte gott kan höra av sig till dig och Indra är rätt kaxig så hon kan minsann försöka skriva också.

Jag är som vanligt väldigt upptagen. Det finns massor av inkräktare omkring oss. Förutom kattorna som går mig på nerverna så har Indra och jag hittat en igelkott. Den fick vi inte leka med för husse. Han tog hand om den och nu bor den i grannens skog. Jag hör hur den prasslar runt där. Vi har också fått en ny inkräktare i trädgården som går runt på gräsmattan hela dagarna. Jag har skällt ut den, gång på gång, men den bryr sig inte. Indra är livrädd och står bakom min rygg och gafflar. Jag vet inte vad den håller på med men den verkar ha tråkigt och inte veta vart den ska ta vägen.Den luktar inte något speciellt gott eller intressant så jag tror inte att jag ska försöka bli kompis med den. 

Det springer en massa folk i huset som matte kallar hantverkare. Dom måste jag också hålla reda på. Det är så otacksamt att ta ansvar. Jag höll ett extra öga på målaren så att han inte flyttade våra sängar och matskålar. Och plötsligt var jag vit i pälsen. Min vackra svarta päls var vitrandlig. Och utskrattad blev jag förstås. Och hamnade i badbaljan….

Indra har gått upp i vikt sedan vi bodde hos dig. Hon är helt galen i mat och försöker hela tiden stjäla ur min matskål. Ibland stirrar hon så länge på kylskåpet som om hon tror att det räcker för att dörren ska öppna sig av sig själv. Jag bryr mig inte, det är mattes och husses problem.

Vi har badat i dag. Det gör vi nästan varje dag men i dag sprang vi runt i vattnet och hade jättekul. Matte har lovat höra av sig till dig för ett badparty. Jag ska påminna henne så det blir av.

Nu ska vi ta vår lilla runda i trädgården med husse. Det är viktigt att undersöka sina domäner så att det är fritt från obehöriga inkräktare. När vi är klara brukar vi få något gott av husse (fast indra borde inte få något) och sedan är det dags att krypa till kojs.

Kram

 

 

 

 

     grattis  önskar vi på kennel cockett!!

4  ÅR

12:e juli

Alice i Växjö, Berra i Våxtorp och Baileys i Ljusdal

 

5 ÅR

15:e juli

Jackson i Sölvesborg, Wilma i Ås, NORGE, Curre i Svängsta,
 Meja i Hestra och Humle i Rydsgård

 

10  ÅR

19:e juli

Selma i Göteborg och Samira i Berlin, TYSKLAND

5  ÅR

24:e juli

Timmy i Olofström

 

2 ÅR

28:e juli

Nille i Vallda, Charlie i Kalmar och Eddie i Boston, USA

Vi skänker också en tanke till Elli i hundhimlen!

 

| NÄSTA SIDA |