Cockett's Lacaille
 

"LOKE"

 

Loke söker en ny varaktig och trygg familj.Loke är 2,5 år och uppfödd här på kenneln.
Du kan läsa mer om Lokes föräldrar och syskon HÄR:

Så här beskriver Lokes matte Loke:

 

Om Loke:

Loke är en hund som lever genom sin nos. Han älskar att vistas i natur och få söka, spåra och röra sig över stock och sten. Jag brukar kalla honom för Ferdinand, det är en målande beskrivning av hur han upplevs.
Han vill vara med sin flock hela tiden, han är glad, envis, lekfull och pigg. Samtidigt har han integritet, han ligger gärna på armlängds avstånd eller i sin bädd och vilar. 

Jag önskar omplacera Loke för att han skulle trivas bättre på en lantligare plats. Han har bott i stadsmiljö hela sitt hittills treåriga liv och fungerar i den miljön,
men blommar ut och trivs när han får vidder och stor area att springa på (vilket jag bara kunnat erbjuda stötvis under veckorna). 


Han är intryckskänslig. Fördelen med detta är att han lätt plockar upp signaler och är kommunikativ. Nackdelen är att han blir stressad i miljöer med mycket stimuli.

Han är hundrädd. Så han bör inte bo i ett hem med andra hundar, och jag föredrar att man bor på ett ställe där man mer kan välja när och hur hundmöten sker (än vad som är möjligt i stadsmiljö). 

Han har inte bott i hem med barn, men kan säkert vänja sig vid detta om han får ta det i sin egen takt och under uppsyn. 

Kan du erbjuda den miljön jag efterfrågar? Har du ett Lokestort hål i ditt hjärta att fylla? Jag är mycket noggrann med att han kommer till ett hem där han kan få lika mycket kärlek som han fått hittills i sitt liv!

Vänligen, 
Maja 

 

                  

 

                

 

 

 

Är du intresserad och känner att du kan ge Loke ett bra hem?
Skriv ett mail  till kennelcockett@hotmail.com och berätta om dig själv och
även vad du förväntar dig av ditt hundinnehav, så vidarebefordrar jag det till Lokes matte.