NOVEMBER 19

 

191130

 

                             

Idag fick vi tillbaka en hund där tyvärr en familjemedlem blivit allergisk.
Hunden heter Bosse och hans föräldrar är Pedro och Mynta. Han får stanna här ett tag.

 

191114

Trine har fått fem fina valpar, läs mer här:

 

191106

 

Trine väntar valpar redan den 13/11 och är rund om magen, läs mer här:

 

 

EFFIE-BREV 66:


Kära ex-matte,
Det har varit så mycket omkring mig de senaste veckorna så de har inte blivit mycket tid vid datorn. Men nu måste jag berätta.
Matte pratar vitt och brett för alla om att jag och Indra är riktiga lantisar och att hon måste ”träna” oss som stadshundar för det kan bli nödvändigt att klara av det framöver. Jag tycker att våra besök i Halmstad och promenader på Nissans strand fungerar jättebra men det är ett fasligt gnäll över att vi dras till alla dofter och ska hälsa på varenda en som passerar oss. Jag har skrivit till dig om detta innan - vi är inte överens med matte. Men vid besöket den här gången var matte riktigt taskig mot mig. Hon påstår att jag vandrar runt på natten och att mina klor låter så mot parketten att hon inte kan sova. Så vet du vad hon gjorde? Hon satte halksockor på mig när vi skulle sova och hon förväntade sig att jag skulle acceptera det. Men icke - jag sparkade allt jag kunde medan alla, Indra också, skrattade åt mig. Då kände jag mig väldigt ensam.
Men det där med ”lantisar”. Vi hamnade i Simrishamn för några veckor sedan. Husse skulle arbeta och vi följde med. Matte hade inte fattat att vi skulle vara mitt i stan och det var så varmt så vi kunde inte vara i bilen. Oj, vad hon förmanade oss innan vi fick hoppa ur bilen och vi lovade varandra att vi skulle hålla ihop och minsann visa henne. Fast det gick inte riktigt bra från början. Allt var så spännande så vi drogs åt alla tänkbara håll med matte förmanande bakom oss. Så skärpte vi oss, samtidigt, och då mötte vi en liten pudel som vi struntade i och gick lydigt vid mattes sida. Folk tittade på oss och gav oss massor av beröm. Vi var så duktiga att matte vågade gå till ett café med oss. Vi fick följa med inomhus och medan matte drack kaffe låg vi under bordet och tittade på allt som passerade våra vaksamma ögon och öron utan att försöka göra några utbrytningar. Matte blev så modig så vi avslutade vår resa med middag på Brösarps Gästis där vi serverades vatten och godbitar innan matte o husse fick menyn. Vi är så stolta över oss själva. Inga lantisar här mer!
Kramar
Din Effie

 

grattis  önskar vi på kennel cockett!!

 

9  ÅR

6:e november

Love i Vittskövle, Teo i Sölvesborg, Alfons i Vinslöv, Mandel i Degeberga
 och Elle i Tartu, ESTLAND.

 

11  ÅR

7:e november


 

Simon i Nymö, Leon i Båstad och Sigge i Karlshamn.

Vi skänker också en tanke till Lakrits i hundhimlen!

 

11 ÅR

9:e november

Romeo i Sadnes, NORGE

Vi skänker också en tanke till Teo i hundhimlen

 

9  ÅR

26:e november

  

Wille i Åhus, Bentley i The Cosmopolitan, SINGAPORE och
Teo i Kalundsborg, DANMARK.

Vi skänker också en tanke till Vilgot och Malte i hundhimlen!

 

| NÄSTA SIDA |