SEPTEMBER 20

 

 

EFFIE-BREV 75:

 

Kära ex-matte,

Nu är sommaren snart slut och jag har varit latare än någonsin. Vi har nästan bara varit hemma och ensamma. Det är trist att vi hundar som inte drabbas av Corona ska behöva avstå från att träffa våra kompisar bara för att ni människor är så slarviga när ni umgås.

Jag har badat i havet rätt ofta men förstår inte varför jag ska behöva duscha när jag kommer hem. Matte pratar om smutsigt vatten, bakterier och allt möjligt dumt. Vatten som vatten, tycker jag.

Indra är sig inte riktigt lik sedan jag - det var ju jag - blev biten av grannhuden. Hon är hysterisk när vi går förbi huset för att inte tala om hur hon ”skriker” om hunden är ute. Jag har försökt tala med henne och sagt att hon ska se hur jag beter mig, lugnt och överseende, men det hjälper inte. Jag låter inte ouppfostrade, människor eller hundar, få mig att tappa humöret.

Matte och jag diskuterar om vi ska försöka hitta någon sysselsättning för Indra som får henne att tänka på annat. Bara det inte handlar om mat! När vi vägde oss i fredags hos veterinären, vi brukar gå inom på vår morgonpromenad, så hade Indra gått upp igen. Du må tro att hon och husse har fått mycket ”skäll”.

Kram
Din Effie

 

grattis  önskar vi på kennel cockett!!

15 ÅR

3:e september

Sanchez i Asarum

 

3 ÅR

4:e september

Mollan i Furulund, Harry i Stockholm, Henny i Krokås,
Cookie i Stockholm och Max i Hanaskog.

 

 

3 ÅR

11:e september

Zappa i Lomma, Polly i Malmö, Zelda i Olofström
 och Polly i Östersund.

Vi skänker också en tanke till Lakris i hundhimlen.

 

2 ÅR

19:e september

Dante i Sölvesborg, Charlie i Kristianstad och Mira i Rydsgård.

 

 

5 ÅR

25:e september

Zach i Kristianstad, Starlet i Fakse Ladeplads, DANMARK, Siri i Lyckeby,
Google i Limhamn, Bobby i Ljungby och Laban i Landsbro.

 

 

 

| NÄSTA SIDA |