JANUARI 22

 

220131

 

   

Vi är på besök hos veterinären för en valpbesiktning

 

Förberedelse för valpförsäljning

 

 

220106

 

 

Mycket paketöppnande blev det för Nikita
när julklappar öppnades

 

Bailey är slut efter allt öppnande!

 

EFFIE-BREV 86:

 Kära ex-matte,

Jag skäms så jag knappt vågar skriva till dig. Men jag har haft både tasskramp och diskbråck så det har känts så jobbigt att hoppa upp i skrivstolen och trycka på tangenterna. Och ju längre tid som gått desto sämre samvete har jag fått. 

Jag har skadat hornhinnan på ena ögat, troligtvis av en gren i skogen. Fattar inte varför vi inte kan promenera på vanliga vägar utan ska ge oss rakt ut i det vilda och okända? När jag besökte veterinären så mötte jag ett av mina fans och då förstod jag verkligen hur jag svikit, inte bara dig, utan även alla cockerkompisar ute i cyberrymden.

Förutom lite ryggproblem då och då och nu problem med ögat så mår jag bara bra. Indra och jag älskar snön, kylan och fågelfröna - fast vi är förbjudna att ta fåglarnas mat så nappar vi åt oss lite när matte inte ser oss. Dofterna ute nu är så underbara och det göms en hel del spännande i och under snön. När vi sedan kommer hem njuter vi av värmen från brasan och i bästa fall något extra gott. Men det har blivit sämre och sämre med det lilla extra och det är förstås Indras fel. Hon var med mig hos veterinären häromdagen och fick besked om att man ska känna revbenen, tjockare får man inte vara. Hon begrep förstås inte att det gällde henne utan tittade oförstående på mig och på godisskålen som står på veterinärens bord. Så - nu drabbas jag av indraget godis förstås.

Vi har vår lille släkting hos oss, farbror Oskar, den lilla chihuahuan, som bor hos vår moster. Han säger att han är farbror bara för att han är några år äldre än mig. Men han är en sådan liten skit så vi struntar i vad han tycker och känner. Just nu är han rätt beskedlig och snäll för han har blivit sparkad av mosters häst och är nyopererad. Fattar inte hur han kunde vara så klumpig så att han gick nära - han kunde ju ha dött! Du skulle se hans tändsticksben! Och han måste sitta i buren för han får inte röra på benet. Vi tycker lite lagom synd om honom och tittar till honom då och då.

Nu ska jag ha min ögonsalva och sedan försöka tigga till mig något extra gott bakom ryggen på de andra.

Sköt om dig och alla cockerkompisar   

Din Effie   

 

 
 

 

 

GRATTIS TILL ER ALLA ÖNSKAR VI PÅ KENNEL COCKETT!!

 

6 ÅR

1:a januari

Charlie i Lomma, Indra i Valje, Blaze i Nogersund och Chilla i Västra Frölunda.

 

6  ÅR

17:e januari


 

Zetor i Svängsta, Selma i Onsala, Elsa i Bromölla och Sparrie i Rygge, NORGE.

 

8  ÅR

22:e januari

Milo i Sölvesborg, Milton i Brunflo, Sansa i Sölvesborg,
Fanny i Kävlinge och Arya i Gamle Fredrikstad, NORGE.

 

 

10  ÅR

23:e januari

  

Fiona i Nymö, Melvin i Mörrum, Linus i Bromölla, Allis i Gränna, Charlie i Bromma,
Chanel i Borås, Milton i Karlshamn, Sindra i Ramdala och Bella i Mullsjö.

Vi skänker också en tanke till Fleur i hundhimlen!

 

| NÄSTA SIDA |