APRIL 19

190429

Trine fick sina valpar ikväll. Förlossningen gick fort och lätt, men det har varit mycket jobb med valparna, läs mer här:

 

190426

Idag fick Bianca sina valpar, det blev två hanar och två tikar i färgerna svart/vit och svart/vit/tan. Allt har gått bra.
 Jag kommer nu inom de närmsta dagarna gå igenom mina valplistor och höra av mig till
de ev valpköpare som står överst på listan i första hand. Sedan fortsätter jag nedåt.

Mer om kullen kan du se här:

 

Härliga vårdagar:

Bonnie med många vitsippor

                                  

Bokskogen börjar grönska

 

            

Melanie är mycket intresserad av fodertunnan!

 

190420

                                      

Söta lilla Blaze, som min son äger har varit på besök.

 

190419

Lilla fina Henny som jag tyvärr inte kan avla på,
har fått flytta till min dotter och hennes andra hund Nikita.

 

         

Där är det mycket mys och härliga promenader!

 

EFFIE-BREV 59:

 

Kära ex-matte,
 
Sitter på min älskade fotpall och skriver till dig. Alla säger att pallen är obekväm för den lutar och är i skinn så jag måste "knipa" tassarna runt kanten. Men jag gillar den skarpt. Indra ligger förstås i mattes knä. Var annars? Hon är en riktig kelgris och fjäskis.
 
Indra och jag har bråkat! För andra gången i vårt gemensamma liv. Första gången var när vi slogs om märgben men det förstår ju alla att såna godbitar bråkar man om. Jag tror jag har skrivit till dig om hur det gick till. Det var för några år sedan och är glömt nu.
 
Men den här gången bara blev det bråk om ingenting. Husse och vi två var på väg på vår vanliga eftermiddagspromenad. Vi hade inte kommit långt, bara till ängen utanför vår tomt, när det hände. Vad som hände? Fråga inte mig men det var inte jag som började. Matte säger att jag måste bevisa att det inte var jag. Jag vet inte vad "bevisa" betyder och det kvittar, för det var inte jag som satte igång slagsmålet. Om bara husse hade släppt oss och inte låtit kopplen sitta kvar i halsbanden. Nu blev det katastrof med linorna runt ben och tassar. Vi var alla tre insnärjda i varandra och husse fick ringa nödsamtal till matte. Hon kom och då var vi plötsligt fyra som inte hade koll på läget. Det var inte jag som bet Indra i örat men hon bet mig! Allt var en riktig röra tills vi äntligen kom loss. 
 
Matte tyckte vi skulle tala ut om vad som hänt. Men vi hundar talar inte så vi struntade i henne och gick och la oss. Vi var dödströtta och orkade inte mer den kvällen.
 
Nu har vi lagt bråket bakom oss. Vi njuter båda av våren på våra promenader. Indra badar nästan varje dag men jag tar det lite lugnt och fuktar bara tassarna lite lagom.
 
Hoppsan - nu gled jag ned från min fotpall!
 
Kram
Din Effie

 


 

 

grattis  önskar vi på kennel cockett!!

2 ÅR

5:e april

Frallan i Staffanstorp, Jezzie i Uddevalla, Bosse i Ängelholm,
Noora i Varberg och Bruno i Kungälv.

 

9 ÅR

6:e april

Viggo i Färjestaden och Leia i Billdal.

Vi skänker också en tanke till Lucas i hundhimlen.

 

8 ÅR

21:e april

Malte i Brokind och Sally i Malmö.

9 ÅR

9:e april

Selma i  Bunkeflostrand och Bailey i Nogersund.

 

 

| NÄSTA SIDA |