Nyheter

 

DECEMBER 17

 

EFFIE-BREV 44:

Hej ex-matte,

 

Jag förstår mer än väl om du är besviken på mig eftersom jag är så dålig på att skriva till dig numera.

Det var jättekul att ha besök av dig och Marcus. Men jag tyckte faktiskt lite synd om Indra när vår mamma behandlade henne så illa. Jag brukar inte lyssna på henne när hon gnäller men den här gången blev jag riktigt orolig och, som du säkert såg, försökte trösta henne. Bailey kanske såg att hon är en uppstudsig liten typ och ville göra klart för henne hur man uppför sig? I så fall har det inte hjälpt!

Jag har löpt sedan du var här och det är inte heller så roligt! Jag löper inte alls så ofta som många andra gör så jag är inte så van. Vi kunde inte gå våra vanliga promenader för matte tyckte inte om att vi träffade hanhundar. Det förstår jag inte alls! Sen´ gick det några veckor och nu löper Indra. Så nu är det samma visa igen. Inte vår vanliga promenad!

Men när allt är som vanligt igen så kommer vi att i lugn och ro kunna gå på våra invanda ställen. Nu är sommargästerna borta, och deras hundar också, tyvärr men det betyder att vi kan springa lösa utan att ha matte orolig runt tassarna hela tiden. Indra badar fortfarande då och då men jag tycker att det är för jobbigt. Pälsen blir blöt och matte ska slita och dra i den när vi kommer hem. 

I dag överrumplade vi matte må du tro! Hon går ofta och tänker på saker och ting och då kan vi göra utbrytningsförsök även om vi är i koppel. Indra såg först vildkatten som låg i det höga buskaget och ryckte iväg. Jag hängde på - hon behövde kanske min hjälp om det blev farligt! Matte var inte alls med utan vi stack iväg med kopplena hängande efter oss. Som alltid vann katten! Och vi fick ägna en halvtimme åt att reda ut koppel från trädgrenar och stenar. Matte undrade om vi tyckte att det var värt att hålla på så här för en katt? Hon förstår ingenting!

Nu hojtar husse för eftermiddagspromenaden med honom. Den är mycket kortare än mattes morgonpromenad och långsammare, särskilt nu för han letar efter svamp hela tiden. Men han har alltid med sig en burk med lite spännande i som vi festar på när vi pausar vid någon sten. Det är toppen! Sådana små guldkanter som matte aldrig tänker på!

Kramar

Din Effie

grattis  önskar vi på kennel cockett!!

10 ÅR

14:e december


 

Bernie i Älmhult, Sixten i Sölvesborg, Izack i Uddevalla, Rufus i Klippan, Abbe i Mörrum och Lyra

Vi skänker också en tanke till Skella i hundhimlen

10 ÅR

22:e december

Pedro som bor här på kenneln, Chiquita i Skedsmokorset, NORGE
och Molly i Rydebäck

 

1 ÅR

30:e december

Baileys i Tromsö, NORGE, Stefan i Varberg, Ture  i Täby,
Malte i Skövde och Era i Lunner,  NORGE

 

   

   

| NÄSTA SIDA |