JANUARI 18

180131

Jag kan inte låta bli att visa dessa bilderna fastän det inte är några hundar det handlar om. Jag fick förmånen att få vara med att träna delfiner på min resa, en dröm jag har haft ända sen jag var barn. Delfinerna påminde mycket om hundar då de verkligen älskade att träna, de gjorde lyckoskutt så fort de hade gjort rätt. De var så säkra på de tecken man fick göra, de letade upp rätt person och gjorde precis rätt varje gång. Jag blev helt frälst av de här härliga delfinerna! Der var verkligen en upplevelse!

 

        

 

 

EFFIE-BREV 45:

 Kära ex-matte,

Jag har blivit lite slö på sista tiden och hör inte av mig som jag borde till dig. Det är kanske hösten och mörkret som har gjort mig lite trött? Indra och jag vaktar vårt revir så gott vi kan men det är jobbigt att jaga fåglar, katter och obehöriga människor. Särskilt när de är på andra sidan staketet!

Häromdagen må du tro att vi gjorde något jättetråkigt! Matte och husse bestämde att vi skulle få följa med till golfbanan. Jag har redan varit där och berättade för Indra hur kul jag tyckte att det var. Husse lät mig springa lös, fast det är visst inte tillåtet för vanliga hundar, men det gäller ju inte mig. Jag sprang fram och tillbaka på det sköna mjuka gräset och badade i en liten damm. Hur spännande som helst! Men det var det inte den här gången. Vi fick gå kopplade hela tiden och tvingades stå alldeles stilla när matte eller husse slog på en liten hård boll. Jag försökte bita i den och den var inte god alls. Indra fick skällning när hon puffade på mattes boll när den låg på något som kallades green. Det var inte alls rättvist för hon hjälpte faktiskt matte så bollen nästan gick i hålet. När husses boll hamnade i gruset försökte jag hjälpa honom genom att gräva lite för att han lättare skulle kunna slå på bollen. Det uppskattades inte heller. Det var faktiskt urtråkigt att hänga runt på golfbanan och vi har bestämt att vi inte kommer att följa med fler gånger. Om vi får bestämma vill säga. Det är inte alltid matte och husse lyssnar på oss.

I dag har vi i alla fall varit ute mycket i det jättefina vädret. På morgonpromenaden badade både jag och Indra. Annars brukar jag inte ta några vinterdopp men det var så frestande i dag. Alldeles vindstilla och en liten simmande fågel som jag skrämde iväg. Bättre kan det inte vara!

Jag lovar att höra av mig snart igen!

Kram

Din Effie

 

 

grattis  önskar vi på kennel cockett!!

2 ÅR

1:a januari

Charlie i Lomma, Indra i Sölvesborg, Blaze i Sölvesborg och
 Chilla i Västra Frölunda

 

2 ÅR

18:e januari

Zetor i Svängsta, Selma i Onsala, Elsa i Bromölla och Sparrie i Rygge, NORGE

 

4 ÅR

22:e januari

Milo i Sölvesborg, Milton i Brunflo, Sansa i Sölvesborg,
Fanny i Kävlinge och Arya i Gamle Fredrikstad, NORGE

 

 

6 ÅR

23:e januari

Fiona i Nymö, Melvin i Mörrum, Linus i Bromölla, Allis i Gränna, Charlie i Bromma,
Chanel i Borås, Milton i Karlshamn, Sindra i Ramdala och Bella i Mullsjö

Vi skänker också en tanke till Fleur i hundhimlen!

 

| NÄSTA SIDA |